03.10.2017

Nejpokročilejší ochrana laku vozu - Meguiars

meguiars-deep-crystal-ultra-paint-coating.jpg
Společnost Meguiar's vylepšila svou nejpokročilejší ochranu laku a stvořila M68802 Meguiar's Deep Crystal Ultra Paint Coating! Extrémně dlouhodobou ochranu laku s dechberoucími hydrofobními vlastnostmi.

Meguiar's vzal osvědčenou polymerovou technologii, k tomu přidal technologii siloxanovou, která tvoří základ většiny "keramických ochran laku" na dnešním trhu, z obou vybral ty nejlepší vlastnosti a spojil je do jednoho jediného produktu! Meguiar's Deep Crystal Ultra Paint Coating vytváří na povrchu laku odolnou bariéru, která neztrácí jas a průzračnost, nepraská a neodlupuje se ani při extrémním namáhání.

M68802 Meguiar's Deep Crystal Ultra Paint Coating zvyšuje odolnost laku vůči:

  • kyselým dešťům
  • oxidaci povrchu laku
  • mechanickému poškození a poškrábání
  • UV záření
  • vysokým teplotám
  • a dalším typům povrchové degradace

 

Vlastnosti Meguiar's Deep Crystal Ultra Paint Coatingu:

  • Odolná ochrana na povrchu laku - Meguiar's Deep Crystal Ultra Paint Coating vytváří ochrannou vrstvu na lakované karoserii, která tvoří s lakem pevný celek s vynikající odolností a trvanlivostí i v extrémních podmínkách okolního prostředí, jakými mohou být například kyselé deště, intenzivní sluneční záření, silný déšť nebo třeba časté mytí.
  • Fantastické odpuzování vody - Meguiar's Deep Crystal Ultra Paint Coating skvěle odpuzuje vodu pryč z laku a velmi účinně brání jejímu setrvání na povrchu karoserie. Tím se výrazně snižuje nebezpečí tvorby vodních skvrn a dalších poškození způsobených usychající vodou a / nebo látkami v ní obsaženými. Extrémní odpuzování vody zároveň zajišťuje, že veškeré nečistoty a kontaminace kyselým deštěm lze velmi snadno odstranit, aniž byste poškodili samotný lak.
  • Odolný vůči slunečnímu záření i teplu - Meguiar's Deep Crystal Ultra Paint Coating je odolný vysokým teplotám a dokáže odrážet i to nejintenzivnější sluneční záření, aby ochránil lak před poškozením paprsky. Na rozdíl od většiny podobných produktů pro extrémní ochranu laku, Deep Crystal Ultra Paint Coating neztrácí lesk a čistotu, pokud je vystaven extrémním teplotám či slunečnímu záření.
  • Odolný vůči poškrábání - Meguiar's Deep Crystal Ultra Paint Coating zvyšuje odolnost laku vůči poškrábání. To znamená výrazné snížení nebezpečí poškrábání vozu při běžném mytí. Avšak když už se škrábanec objeví, Deep Crystal Ultra Paint Coating je tou vrstvou, která je poškozena namísto laku. A pokud se objeví hluboký škrábanec, ochranný coating zajistí, že poškození laku pod ním bude výrazně menší.

Aplikace Meguiar's Deep Crystal Ultra Paint Coating v CENTRU NEJKOLA OLOMOUC za akční cenu 3500,-Kč !

(zahrnuje důkladné předmytí vozu, vysušení vozu, aplikaci Meguiar's Deep Crystal Ultra Paint Coating v několika vrstvách, vyleštění oken, důkladné čištění alu kol a inpregnaci pneumatik)